Klantervaringen

Hieronder kunt u een aantal ervaringen lezen van voorgaande klanten. De teksten zijn rechtstreeks geplaatst. Eerdere klanten is gevraagd om hun persoonlijke ervaring omtrent een gedragsconsult ( of een ander vorm van gedragsbegeleiding) te delen:


Heidewachtel Nora:

"Judith komt regelmatig bij mij, om bij te begeleiden bij de opvoeding/training van Nora, mijn Drentse heidewachtel-dame van ruim 1 jaar, die een wat schrikkerige en angstige natuur heeft.Je merkt direct dat ze niet alleen ter zake kundig is, maar ook dat er die connectie is met een (aanvankelijk) vreemde hond, die in het begin erg angstig was en maar bleef blaffen tegen Judith, maar nu piepend van enthousiasme naar het raam loopt om te kijken of ze er al aankomt, zodra ik de naam "Judith" heb genoemd.We zijn al een heel stuk verder gekomen met Nora en ik weet dat ik ook mede namens Nora kan spreken wanneer ik Judith ten zeerste aanbeveel: ze is niet alleen competent, maar ook plezierig in de omgang met hond én baas. Sieteke en Nora Zuiderveld"


Kaninchenteckel Ylva:

"Ons tweejarig Kaninchenteckeltje heeft als pup de eerste maanden in een kennel doorgebracht. Van socialisatie of zindelijkheid was niets te merken. Ze tolde als een gek achter haar staart aan, likte dwangmatig aan van alles en nog wat en groef de hele tuin overhoop.Waarom ze door drie verschillende honden aangevallen werd weten we niet. Maar na deze ervaringen kefte ze naar vrijwel alle honden die we tegenkwamen, soms hapte zo ook.Tollen,likken en graven werd veel minder na toediening van Bachbloesem.Het keffen werd eerder erger dan minder, ook naar de honden van onze dochters, waardoor bezoek over en weer een probleem werd. Eenmaal op gang was ze niet meer te bereiken om haar te kalmeren, zo overstuur.Op advies van Tinley gedrachstherapeute Judith van Moorsel heeft ze twee maanden voedingssupplement gekregen en extra aandacht bij ontmoeting met andere honden. Ze keft nog wel, maar korter en ze is er sneller overheen. Bezoek bij één van de dochters met honden is de laatste 2 keer verlopen zonder enig incident!  Wat een opluchting.Judith bedankt voor je steun. We zijn er nog niet, we houden contact. Het voelt goed, zo'n steuntje in de rug."


Kruising Jack:

"Onze hond Jack bezorgde ons letterlijk slapeloze nachten. We wilden hem heel graag helpen om van zijn angstige gedrag af te komen maar wij waren zelf ten einde raad. Onze dierenarts  verwees ons naar Tinley en na een prettig gesprek met Judith was het probleem helder, de oplossing bleek niet eens zo ingewikkeld. We zijn heel blij dat Judith heeft geholpen. Fijn dat er ook nog een bepaalde periode nazorg gegeven wordt, het is erg prettig om bij vragen iemand te kunnen raadplegen. Nu kunnen we weer uitgerust genieten van onze hond!"


Australian Shepherd Scotty:

"Judith dank je wel voor je fijne begeleiding. Ik heb veel van je geleerd, langzaam maar zeker gaan we weer de goede kant op. Wat ik heel erg waardeer is je rust, je belangstelling en dat je daadwerkelijk meedenkt. Als je op zoek bent naar een flexibele en onbevooroordeelde hondengedragstherapeut, neem dan vooral contact op met Judith van Dog2Work! Dank je wel, ook namens Scotty ;-) "